Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Lige protiv raka grada Drniša.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Javni poziv za iskaz interesa: ZAŽELI - prevencija institucionalizacije - Projekt "Ruka ljubavi II", SF.3.4.11.01.0231

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je poziv "Zaželi – prevencija institucionalizacije". Opći cilj je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi. Specifični cilj je pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Projektom "Ruka ljubavi II", SF.3.4.11.01.0231 ostvarit će se cilj povećanja socijalne uključenosti te će se prevenirati institucionalizacija ranjivih skupina na području Šibensko-kninske županije osiguravanjem dugotrajne skrbi u svakodnevnom životu starijem osobama i osobama s invaliditetom.

Propisano je da se u projekt mogu kao korisnici uključiti dvije kategorije osoba:

  1. osobe starije od 65 godina
  2. odrasle osobe s invaliditetom.

Za pripremu i plan provedbe projektnih aktivnosti te zbog propisanih uvjeta programa Zaželi potrebno je ustanoviti koliko zainteresiranih korisnika, osoba u potrebi ispunjava uvjete natječaja stoga molimo sve zainteresirane osobe s područja Grada Drniša i Općina: Promina, Ružić i Unešić da se prijave na ovaj Poziv ukoliko žele biti korisnici projekta "Ruka ljubavi II".

Nastavi čitati

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).