Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Održano predavanje o pravima osiguranika

U prigodi mjeseca studenog koji je posvećen borbi protiv raka Liga protiv raka grada Drniša organizirala je dana 27.11.2023.g. predavanje na temu "Prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja". Predavanje su održale gđa. Anita Škugor – Kodžoman voditeljica ureda HZZO-a Šibensko-kninske županije i dr. Danći Mihovilčević - predsjednica Županijske lige protiv raka Šibensko-kninske županije.

Uz navedene teme bilo je govora o mnogim problemima s kojima se svakodnevno susreću onkološki pacijenti u ostvarivanje svojih prava iz zdravstvenog osiguranja. Predavanje je izazvalo veliki interes kod članica Lige te je bilo dobro posjećeno.

Zaključak je da potrebno više ovakvih tribina koje bi omogućile brži protok informacija oboljelima o njihovim pravima iz zdravstvenog sustava.

Naše volonterke su u sklopu projekt "Učini nešto danas, za bolje sutra". Projekt je u cijelosti financiran od Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. PREDAVANJE O PRAVIMA OSIGURANIKA 504 KB PDF

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).