Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Liga obilježila 20 godina rada

Liga protiv raka grada Drniša svečanom sjednicom obilježila je 20 godina djelovanja u zajednici. Liga je nestranačka, neprofitna, nevladina udruga, kojoj je cilj edukacija primarne prevencije svih vrsta karcinoma u zajednici, te rad s osobama oboljelima od karcinoma i njihovim obiteljima.

U svom dvadesetogodišnjem radu Liga je bila organizator brojnih preventivnih pregleda, radionica i edukativnih predavanja u cilju prevencije karcinoma. Podizanje svijesti o važnosti prevencije najvažniji je čimbenik u postizanju boljih rezultata u borbi protiv raka. Liga je organizirala brojne humanitarne aktivnosti u cilju prikupljanja financijskih sredstava za nabavu lijekova i liječenje oboljelih od karcinoma.

Važno je istaknuti suradnju Lige s zdravstvenim ustanovama i srodnim udrugama na području grada Drniša i Šibensko kninske županije. Liga je dobitnik nekoliko nagrada i priznanja, a najznačajnija je Nagrada grada Drniša i Hrvatske lige protiv raka.

Raditi na dobrobit onima kojima je pomoć najpotrebnija, ciljevi su koji obvezuju na daljnji rad Lige.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).