Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

U Drnišu i Oklaju obilježen Dan narcisa!

Liga protiv raka grada Drniša održala je još jednu uspješnu javnozdravstvenu aktivnost. Na štandovima u Drnišu i Oklaju volonteri Lige dijelili su građanima donirane cvjetove narcisa i promidžbeni materijal o prevenciji raka dojke. Cvijet narcisa postao je simbol u borbi protiv raka dojke.

Cilj je bio upozoriti žene o odlasku na preventivne preglede dojki, te da vode brigu o svom zdravlju. Rak dojke je izlječiv ukoliko se otkrije u ranoj fazi. Zadnjih nekoliko godina smrtnost od raka dojke je u padu. Žene nas ipak čuju i odazivaju se na preventivne preglede.

Mnoge Drnišanke su stigle na štand Lige s buketima narcisa iz svojih vrtova. Narcise su donirale i žene Ž. O. zajednica žena "Katarina Zrinski" Šibensko-kninske županije.

Potporu Ligi u ovoj aktivnosti dao je i dogradonačelnik Tomislav Dželalija, te zajednica žena "Katarina Zrinski" grada Drniša.

Volonteri Lige protiv raka grada Drniša zahvaljuju se svima koji su doprinijeli za još jednu uspješnu javnozdravstvenu aktivnost.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).