NAJAVA: Povodom DANA ZDRAVE DOJKE Hrvatsko senološko društvo organizira MJESEC OTVORENIH VRATA

PDF
Ispis
E-mail

Povodom DANA ZDRAVE DOJKE Hrvatsko senološko društvo u mjesecu listopadu posvećenom borbi protiv raka dojke organizira MJESEC OTVORENIH VRATA za sve koji žele više znati o prevenciji, liječenju, te borbi protiv raka dojke.

Naime, dana 15.10.2012. u 20 gradova Republike Hrvatske vršiti će se besplatni ultrazvučni pregledi dojki za žene u dobi od 20 do 30 godina.

Liga protiv raka grada Drniša obavještava zainteresirane osobe našeg grada i pripadajućih općina da se jave u Šibenik, Poliklinika VITA, Ul. Matije Gupca 93 (Tel.: 022/312-644 i 312-645 ,E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) gdje će članovi Senološkog društva Hrvatske ujedno i nosioci pregleda spremno pojasniti probleme bolesti dojke, prevencije te odgovoriti na sve upite osobe.

Ultrazvučni pregledi dojki je za žene koje nisu obuhvaćene preventivnim pregledima, a u svrhu prevencije zloćudnih tumora u mlađoj populaciji.

Cilj akcije jest i otkrivanje drugih bolesnih stanja dojke poput cisti, upala te ostalih dobroćudnih tumora koji se mogu pojaviti, ali i edukacija žena o potrebitosti pregleda već u ranijoj životnoj dobi.

 

Gdje sam

Početna Događanja