Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Članice Lige sudjelovale na radionici "Menadžment volontera"

Osposobljavanje organizatora volontiranja održano je u Vodicama u hotelu "Miramare" od 25.4 do 27.4. 2019. godine. Tema je radionica "Menadžment volontera", u sastavu projekta "Činimo dobro – VOLONTIRAJMO". Voditeljica radionice je Duška Milinković dipl.soc.ped. NPL majstorica, trenerica u području organizacijskog razvoja i upravljanja neprofitnih organizacija.

Na radionici su bile prisutne članice Lige protiv raka grada Drniša Mirjana Knez i Dragica Jukić, čiji rad se bazira na volonterstvu.

Volontiranje je dobrovoljno ulaganje osobnog vremena, truda, znanja i vještina kojima se obavljaju usluge ili aktivnosti za dobrobit druge osobe ili za opću dobrobit, bez postojanja uvjeta isplate novčane nagrade. Volontiranje se promiče i prepoznaje kao aktivnost koja dovodi do poboljšanja kvalitete života, uključivanja osoba u društvena zbivanja, te do razvoja humanijeg i ravnopravnijeg demokratskog društva.

Namjera ove radionice je kako osnažiti i pružiti podršku volonterima u daljnjem radu, te ojačati njihova znanja u vještine. Također upoznavanje sa zakonskim odredbama koje su regulirane zakonom o volontiranju. Svakako korisna i uspješna radionica na kojoj su usvojena nova znanja i informacije neophodne za daljnji razvoj i rad udruge.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).