Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

  • Naslovna

Održana početna konferencija projekta "Učini nešto danas, za bolje sutra"

Liga protiv raka grada Drniša održala je početnu konferenciju projekta "Učini nešto danas, za bolje sutra" za programe Europske snage solidarnosti. Projekt je u cijelosti financiran od Agencije za mobilnost i programe Europske unije u iznosu 8,028 eura. Vrijeme provedbe je 1.6.2023. do 31.5.2024.godine.

Predstavljene su aktivnosti i ciljevi projekta. Aktivnosti po projektu biti će terapijske preventivne vježbe s fizioterapeutom, te predavanja "Zdrava prehrana " i "Zdrav život" . Predviđena je info kampanja "Budi aktivan" kojom će se informirati šira javnost o projektnim aktivnostima, s ciljem važnosti prevencije malignih bolesti.

Ciljevi su jačanje psihofizičkog zdravlja i podizanje kvalitete života osoba liječenih od karcinoma, te jačanje vlastitih kapaciteta.

U projekt je prvi puta uključena grupa mladih volontera Lige, koji će sudjelovati u upravljačkom i organizacijskom procesu projekta.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).