Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

  • Naslovna

Nordijsko hodanje u NP Krka

Suradnja Lige protiv raka grada Drniša i Županijskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" još jednom je obogatila svoj program. Ove udruge organizirale su za svoje članove aktivnost nordijskog hodanja.

Ova aktivnost je višestruko korisna, te pozitivno utječe na rad srca i krvnih žila, mišića, zglobova i kralježnice. Upotrebom štapova, hodanje se pretvara u puno korisniju rekreaciju. Osim štapova i udobne obuće, za nordijsko hodanje nije potrebna nikakva druga oprema, te ga čini jeftinom aktivnosti.

Na šetnici Visovac - Roski slap u NP Krka 13. ožujka 2021. godine dvadesetak članova je održalo aktivnost nordijskog hodanja. Šetnica prolazi uz prekrasnu rijeku Krku, te hodanje ovim područjem netaknute prirodne kod posjetitelja oduzima dah i neopisivo divljenje . Nakon trosatnog nordijskog hodanja grupa je stigla do Roškog slapa. Uslijedio je odmor uz okrepu i obaveznu kavu na štekatu kafića.

Koristimo priliku za zahvalu upravi NP Krka koja je omogućila besplatan ulaz naših članica na navedenu šetnicu i doživljaj predivno provedenog dana u prirodnim ljepotama.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).